#1  
Old 25th June 2010, 16:52
geekrohit geekrohit is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 7
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Redirect Loop

I have been having the redirect problem, after creating a subdomain.

I set the redirect type to No Redirect, to No Flag but nothing helps.
Its kind of random, cause sometimes the site works.

Now i have removed the subdomain and created the subdomain as another site.

Still the problem prevails, and is random in nature.

I am using ISPConfig 3.0.2.1.

Thank you.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 25th June 2010, 16:59
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,792
Thanks: 821
Thanked 5,337 Times in 4,187 Posts
Default

Then you must have e.g. a .htccaess file in that site or html or php file with a g´header redirect as this problem does not come from ispconfif if you selected no redirect.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 25th June 2010, 17:01
geekrohit geekrohit is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 7
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Its a wordpress installation. A default one. That shouldn't give problems?
Reply With Quote
  #4  
Old 25th June 2010, 17:04
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,792
Thanks: 821
Thanked 5,337 Times in 4,187 Posts
Default

Such a loop can be caused by wordpress settings itself (e.g. if the domain that is used in the wordpress settings does not match the exact domain / subdomain of the website), a plugin in wordpress or things like wordpress caching plugins. To ensure that it is really not a ispconfig problem, post the vhost file of the affected website.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #5  
Old 25th June 2010, 17:09
geekrohit geekrohit is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 7
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Here is the vhost

<Directory /var/www/cms.iosisnetworks.net>
AllowOverride None
Order Deny,Allow
Deny from all
</Directory>

<VirtualHost *:80>
DocumentRoot /var/www/cms.iosisnetworks.net/web

ServerName cms.iosisnetworks.net
ServerAdmin webmaster@cms.iosisnetworks.net

ErrorLog /var/log/ispconfig/httpd/cms.iosisnetworks.net/error.log

ErrorDocument 400 /error/400.html
ErrorDocument 401 /error/401.html
ErrorDocument 403 /error/403.html
ErrorDocument 404 /error/404.html
ErrorDocument 405 /error/405.html
ErrorDocument 500 /error/500.html
ErrorDocument 503 /error/503.html

<Directory /var/www/cms.iosisnetworks.net/web>
Options FollowSymLinks
AllowOverride All
Order allow,deny
Allow from all

# ssi enabled
AddType text/html .shtml
AddOutputFilter INCLUDES .shtml
Options +Includes
</Directory>
<Directory /var/www/clients/client1/web14/web>
Options FollowSymLinks
AllowOverride All
Order allow,deny
Allow from all

# ssi enabled
AddType text/html .shtml
AddOutputFilter INCLUDES .shtml
Options +Includes
</Directory>

# suexec enabled
SuexecUserGroup web14 client1
# php as fast-cgi enabled
<IfModule mod_fcgid.c>
# SocketPath /tmp/fcgid_sock/
IdleTimeout 3600
login as: root
root@rlsking.com's password:
Linux iosisnetworks.net 2.6.18-164.15.1.el5.028stab068.9 #1 SMP Tue Mar 30 18:07 :38 MSD 2010 i686 GNU/Linux
Ubuntu 10.04 LTS

Welcome to Ubuntu!
* Documentation: https://help.ubuntu.com/
Last login: Thu Jun 24 19:13:14 2010 from 115.252.16.81
root@iosisnetworks:~# vim /etc/apache2/sites-available/cms.iosisnetworks.net.vhost
# SocketPath /tmp/fcgid_sock/
IdleTimeout 3600
ProcessLifeTime 7200
# MaxProcessCount 1000
DefaultMinClassProcessCount 3
DefaultMaxClassProcessCount 100
IPCConnectTimeout 8
IPCCommTimeout 360
BusyTimeout 300
</IfModule>
<Directory /var/www/cms.iosisnetworks.net/web>
AddHandler fcgid-script .php .php3 .php4 .php5
FCGIWrapper /var/www/php-fcgi-scripts/web14/.php-fcgi-starter .php
Options +ExecCGI
AllowOverride All
Order allow,deny
Allow from all
</Directory>
<Directory /var/www/clients/client1/web14/web>
AddHandler fcgid-script .php .php3 .php4 .php5
FCGIWrapper /var/www/php-fcgi-scripts/web14/.php-fcgi-starter .php
Options +ExecCGI
AllowOverride All
Order allow,deny
Allow from all
</Directory>

# add support for apache mpm_itk
<IfModule mpm_itk_module>
AssignUserId web14 client1
</IfModule>


</VirtualHost>
Reply With Quote
  #6  
Old 25th June 2010, 17:10
geekrohit geekrohit is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 7
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

The .htaccess in webroot is blank by the way, i just checked it.
Reply With Quote
  #7  
Old 25th June 2010, 17:14
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,792
Thanks: 821
Thanked 5,337 Times in 4,187 Posts
Default

This vhost does not contain any redirect. So you should check the wordpress settings if there is a wrong hostname somewhere.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #8  
Old 25th June 2010, 18:11
geekrohit geekrohit is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 7
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Thank you very much Till for the help. For the time being, the site is working again. I will reinstall it again, from scratch.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
ispconfig3, redirect 302

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Redirect a domain. ISPConfig is adding a / at the end of the path... voltron81 Installation/Configuration 4 24th May 2010 15:20
I need to manage some website with ISPConfig(setup redirect) voltron81 Installation/Configuration 6 19th May 2010 15:51
Redirect Wireless Client to Late-Pay Notice giganet Server Operation 1 19th June 2009 08:57
Spam Strategy...No redirect??? faraday G Feature Requests 12 19th June 2007 13:21
Apache 301 redirect - file names with spaces hairydog2 General 2 8th January 2007 00:29


All times are GMT +2. The time now is 21:14.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.