Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 6th September 2005, 23:49
latcarf latcarf is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 215
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Where did Linux go!

I was away for the weekend and when I cane home found a mystery...

When I went to log into my server box which is as you can guess always on the login failed. It then proceeded to reboot where it told be the boot failed please insert disk in drive A and hit any key. I tried again (and again... and again) but got the same response.

I checked during reboot and it is recognizing the hard drive and I opened the box and unplugged the hard drive and it is working.

I put the FC4 Rescue disk in and it claims there are no Linux partions on the hard drive anymore!?

My first thought is a security breech (which would not surprise me) and they had nothing better to do than clean my hard drive because they could. Is this possible?

Any other thoughts or ideas?
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
IPCop falko Technical 24 28th April 2010 02:21
Linux for Newbies deantn Suggest HOWTO 5 30th May 2008 15:30
Linux LiveCDs xtothez Technical 9 22nd April 2006 17:54
Anti-Virus for Linux? dirk Technical 4 6th May 2005 14:19
Share Hard Disk between 2 Linux Boxes rookie Technical 1 25th April 2005 12:39


All times are GMT +2. The time now is 08:20.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.