Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 22nd June 2010, 21:06
djbaze djbaze is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question Postfix error when trying to send message to web

Hi Guys,

I am getting an error when I try to send an email from the inside network (where my server is too) to the internet, (local to local goes perfect), this is the error i get:


This is the mail system at host xxx

I'm sorry to have to inform you that your message could not
be delivered to one or more recipients. It's attached below.

For further assistance, please send mail to <postmaster>

If you do so, please include this problem report. You can
delete your own text from the attached returned message.

The mail system

<xxx@xxx>: Host or domain name not found. Name service error for
name=xxx type=A: Host found but no data record of requested type.


Also when I send a mail from the internet to my server nothing is being received, but there is no postmaster message coming back that the smtp server (not the local one, the one on the web) isn't being delivered...

Ports 25, 110, 465, 995, and 80 are open, and I'm using Postfix SMTP server and Dovecot POP/IMAP server on CentOS 5.4.

Hope you can find the solution 'cuz i'm getting crazy!


Edit:

when I send my mail from local server to gmail, nothing happens, only the log tells me that it tries to connect and that the connection times out, i dont know why

Last edited by djbaze; 22nd June 2010 at 21:35. Reason: I found out more
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
email, error, mx record, postfix

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help configure Postfix to use alt port 465 or 587 BoloMarkIII Installation/Configuration 10 16th March 2009 17:57
Errors Installing Postfix, PostfixAdmin, Courier asyadiqin Installation/Configuration 15 13th November 2008 17:28
Mail System Error - Returned Mail tristanlee85 General 16 16th March 2008 09:40
Problems with the virtual email system with postfix, courier,mysql Greg Parker HOWTO-Related Questions 3 3rd January 2007 17:59
Virtual Users And Domains With Postfix, Courier And MySQL (mail not relaying) RinoM1 Server Operation 1 12th November 2006 15:31


All times are GMT +2. The time now is 10:42.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.