Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 19th June 2010, 15:16
Croydon Croydon is offline
ISPConfig Developer
 
Join Date: Jul 2007
Location: Koblenz, Germany
Posts: 922
Thanks: 16
Thanked 259 Times in 206 Posts
Question Apps Apache vhost

The current apache ispc apps vhost looks like this:

Code:
######################################################
# This virtual host contains the configuration
# for the ISPConfig apps vhost
######################################################

 Listen 8081
# NameVirtualHost *:8081

<VirtualHost _default_:8081>
  ServerAdmin webmaster@localhost


  <IfModule mod_fcgid.c>
    DocumentRoot /var/www/apps
    SuexecUserGroup ispapps ispapps
    <Directory /var/www/apps>
      Options Indexes FollowSymLinks MultiViews +ExecCGI
      AllowOverride AuthConfig Indexes Limit Options FileInfo
      AddHandler fcgid-script .php
      FCGIWrapper /var/www/php-fcgi-scripts/apps/.php-fcgi-starter .php
      Order allow,deny
      Allow from all
    </Directory>
  </IfModule>

  <IfModule mod_php5.c>
    DocumentRoot /var/www/apps
    AddType application/x-httpd-php .php
    <Directory /var/www/apps>
      Options FollowSymLinks
      AllowOverride None
      Order allow,deny
      Allow from all
    </Directory>
  </IfModule>

  ServerSignature Off

</VirtualHost>
Because I found it useful I set up a repository and installed phpmyadmin with the ispconfig3 package manager and a simple setup.sh script.
As expected the package was installed as user ispapps in /var/www/apps/phpmyadmin

The problem is that I get a 403 when accessing any php file there.
If i comment out one of the parts in the vhost file (fcgid or modphp) it works like charm but if both sections are in there - 403 all the time.

Is there a bug in the vhost template for the apps?
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
apache, apps, ispconfig 3, vhost

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
trying to install roundcubemail ressel Installation/Configuration 13 24th December 2009 20:13
problems with suexec gobokster Installation/Configuration 7 7th May 2009 13:33
CENTOS 5 Ping Problem gAnDo Server Operation 11 28th March 2008 20:58
Centos 4.4 32bit Hangs, High Server load 3cwired_com Server Operation 11 16th November 2006 15:47
Problem with the installation of Dokeos (LMS) in ISPConfig jofranco General 4 28th April 2006 00:45


All times are GMT +2. The time now is 21:03.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.