Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 16th June 2010, 14:53
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,711
Thanks: 1,899
Thanked 2,702 Times in 2,545 Posts
 
Default

That sounds as if you didn't set any nameservers for that domain in your registrar's web interface...
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem in DNS createch Installation/Configuration 1 2nd April 2010 13:18
Problem with some scopes of DNS A records - Adress invalid radim_h Installation/Configuration 1 21st February 2010 12:35
DNS problem mrmagoo Installation/Configuration 1 1st September 2007 07:59
DNS Problem with mailserver pesja Installation/Configuration 5 14th July 2006 14:42
DNS issue and user's alias problem rosa hsiao General 3 2nd November 2005 10:03


All times are GMT +2. The time now is 11:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.