Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > MyDNSConfig > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #11  
Old 13th June 2010, 21:16
atakacs atakacs is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 14
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks for your help.

Seeing some progress

Code:
13-Jun-2010 21:09:28.905 general: info: zone mydomain.com/IN: Transfer started.
13-Jun-2010 21:09:28.992 xfer-in: info: transfer of 'mydomain.com/IN' from xxx.xxx.203.171#53: connected using yyy.yyy.104.26#52285
13-Jun-2010 21:09:29.067 general: error: zone mydomain.com/IN: has no NS records
13-Jun-2010 21:09:29.067 xfer-in: error: transfer of 'mydomain.com/IN' from xxx.xxx.203.171#53: failed while receiving responses: bad zone
13-Jun-2010 21:09:29.067 xfer-in: info: transfer of 'mydomain.com/IN' from xxx.xxx.203.171#53: end of transfer
Not sure what wrong - obviously I entered NS records for mydomain.com...

Any idea ?
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
sending e-mail using mail() function linuxuser1 HOWTO-Related Questions 38 21st April 2009 12:20
Slave DNS issues wadoo99 Installation/Configuration 6 24th October 2007 21:11
Pri & Slave DNS HOWTO (FC4) ppettigrew Suggest HOWTO 0 1st April 2006 15:35
Bind-Chroot-Howto (Debian) spaz HOWTO-Related Questions 5 9th March 2006 14:50
Bind stops and cannot be restarted after a slave domain is added jason Installation/Configuration 20 19th August 2005 08:16


All times are GMT +2. The time now is 00:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.