Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 9th June 2010, 04:27
ssscud ssscud is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default httpd fails on start with bad user name ispapps error after Perfect Server ISPconfig3

Hey guys,

I just did a full walk nice and slow with the ISP3config on Centos x64 5.5
and pre ispconfig binary install, I was getting all daemons up and getting a IMAP Server Connection refused error when I tried logging in with my user - is there something I need to edit to get rid of this bad user name error that is killing httpd ?


the error is

Starting httpd: httpd: bad user name ispapps
[FAILED]


Thank you,
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
ispconfig 3 how-to

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Virtual Users And Domains With Postfix, Courier, MySQL And SquirrelMail -Ubuntu 8.04 c4rdinal HOWTO-Related Questions 112 23rd August 2011 10:49
Statistic not working mzo Installation/Configuration 49 20th April 2011 12:19
Webmail Relay Error palkat General 17 23rd April 2006 18:12
Email - Ueb-Miau mazhar Installation/Configuration 5 21st December 2005 10:01
The Perfect Setup Suse 9.3 - Postfix problems new_bee05 HOWTO-Related Questions 20 25th November 2005 02:30


All times are GMT +2. The time now is 07:05.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.