#1  
Old 5th June 2010, 19:21
Rapid2214 Rapid2214 is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 105
Thanks: 3
Thanked 5 Times in 5 Posts
Unhappy Content Filter

Hi,
I think i may have messed up my mail configuration by deleteing the default profiles and messing around in the amavis directory
Is there an easy way i could restore it, like uninstall amavis and reinstalling it WITHOUT having to wipe ISPconfig?
I've been trying to fix it for ages...

Thanks

Marty
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 6th June 2010, 13:12
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,743 Times in 2,577 Posts
 
Default

Just update ISPConfig, and when you are asked if you want to reconfigure all services, select yes.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISP Config hesitation when opening web pages frankb Installation/Configuration 7 15th December 2008 13:06
Postfix - Relay access denied gotting Server Operation 3 23rd April 2008 14:06
network issues now it says "401 The web site is blocked by administrator" Check General 3 26th February 2008 14:22
Apache2 Freezes celtic Server Operation 31 28th May 2007 17:18
php script injections Grizzly General 21 18th July 2006 08:55


All times are GMT +2. The time now is 12:59.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.