Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 6th June 2010, 03:26
mtift mtift is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default How To Install VMware Server 1.0.x On A Kubuntu 10.04 Desktop - undefined symbol

After installing VMware Server 1.0.10 on Kubuntu 10.04 and typing: gksudo vmware in a terminal, I see the error message: /usr/lib/vmware/bin/vmware: symbol lookup error: /usr/lib/libgio-2.0.so.0: undefined symbol: g_thread_gettime


A window appears and disappears quickly.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 6th June 2010, 04:15
mtift mtift is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

another note:

If I type vmware in a terminal (without the gksudo) as a regular user, I see the following:

kde4-config: /usr/lib/vmware/lib/libgcc_s.so.1/libgcc_s.so.1: version `GCC_4.2.0' not found (required by /usr/lib/libstdc++.so.6)
kde4-config: /usr/lib/vmware/lib/libgcc_s.so.1/libgcc_s.so.1: version `GCC_4.2.0' not found (required by /usr/lib/libstdc++.so.6)
/usr/lib/vmware/bin/vmware: symbol lookup error: /usr/lib/libgio-2.0.so.0: undefined symbol: g_thread_gettime
maurice@Jacob:~/Downloads/vmware-update-2.6.32-5.5.9$
Reply With Quote
  #3  
Old 6th June 2010, 11:25
mtift mtift is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Hey - this worked!

VMWARE_USE_SHIPPED_GTK="force" vmware
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Statistic not working mzo Installation/Configuration 49 20th April 2011 12:19
Error when install ISPConfig 2 with components built from source X-admin Installation/Configuration 5 30th April 2010 13:22
Cannot add Mailboxes after PHP-Update hfr Installation/Configuration 5 7th November 2009 20:09
Email - Ueb-Miau mazhar Installation/Configuration 5 21st December 2005 10:01
The Perfect Setup Suse 9.3 - Postfix problems new_bee05 HOWTO-Related Questions 20 25th November 2005 02:30


All times are GMT +2. The time now is 05:57.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.