Prev Previous Post   Next Post Next
  #10  
Old 17th April 2006, 18:32
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by mphayesuk
The only thing I have done is adjust the modprobe file to take out ipv6 so that I can get on the web.... thats all I have changed.

Thanks
I guess this might cause the problem. Please change it back.

Quote:
hosts.deny - file contents
/etc/hosts.deny # See 'man tcpd' and 'man 5 hosts_access' as well as /etc/hosts.allow # for a detailed description. http-rman : ALL EXCEPT LOCAL
Plese comment out the last line.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
tlsmgr webmail problem, suse 9.3 perfect setup dschmid Installation/Configuration 44 2nd April 2006 18:55
Uebimiau webmail problem rosa hsiao General 4 9th January 2006 10:09
Problem with Webmail URL, uses local network and not internet danf.1979 General 8 24th December 2005 16:24
webmail klient quota problem? jernis Installation/Configuration 9 30th November 2005 22:14
Problem with webmail MyLinux General 10 17th September 2005 14:31


All times are GMT +2. The time now is 03:50.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.