Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 4th June 2010, 16:17
mbogh mbogh is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 14
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default New domains just points to random site

Hello,

When i add a new site to my ispconfig 3 install they just point to some "random" site. That is they all point to the same random site.

if i add a site xxxxx.com and then try to visit xxxxx.com ill get redirected to randomsite.com which was added to my ispconfig site a long time ago.

What can do this?

-mbogh
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Multiple Domains (with SSL), one site? AlArenal General 5 3rd August 2009 12:43
Exim Gateway with mailwatch (Unable to receive emails) siul0_0 HOWTO-Related Questions 10 8th May 2009 23:00
Useful Site: Random Password Generator Ryanmt Tips/Tricks/Mods 0 15th April 2008 18:41
Two domains, one site, both domains for email chancer Installation/Configuration 1 18th September 2007 21:28
2 domains, 1 site wadims Installation/Configuration 13 31st May 2006 00:21


All times are GMT +2. The time now is 16:50.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.