Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 3rd June 2010, 23:11
briandelshasta briandelshasta is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 22
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default CNAME issue

Am I missing something here or has the functionality of CNAMEs been reduced in ISPConfig 3 vs ISPConfig 2?

In ISPConfig 2 you could create a CNAME to any fully qualified domain name.
In ISPConfig 3 whatever I specify as the CNAME target gets the respective zone's domain tacked on. For example:

For a zone: example1.com
CNAME host1 www.example2.com

In ISPConfig 2 digging host1.example.com would return the IP for www.example2.com.

In ISPConfig 3 I can only get host1.example.com to reply with www.example2.com.example1.com!

I'm sure this has been addressed before, but I couldn't find any threads...
Any ideas?
Thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unable to add a CNAME to DNS tmdg Installation/Configuration 4 27th August 2009 13:42
cname just directs to sharedip giftsnake General 8 10th February 2009 13:20
DNS MX Issue jmead Installation/Configuration 3 29th November 2007 10:06
iptables issue with xen perfect setup - debian alexnz HOWTO-Related Questions 3 25th November 2006 13:49
CNAME error jdjurici General 4 24th March 2006 08:50


All times are GMT +2. The time now is 23:10.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.