Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 26th May 2010, 22:26
daffy- daffy- is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 4
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Vhosts not working after update to Ubuntu 10.04

Hello,

I just finished updating my VPS to Ubuntu 10.04 (from 8.04) and everything seems to work fine, except for vhosts. Even if I try adding new domains, new aliases or subdomains it still points to the default index.html of apache. I even tried setting up an ISPC-server here at home just to compare the config-files, but I can't see what might be missing. I'm all out of clues, so I thought giving the forums here a try, they've helped me quite some times before. So... What config-files do you guys need to see to make some suggestions?

Thanks in advance!
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Will Ubuntu update effect ISPC3? mhp General 2 23rd July 2009 13:16
Problem on restart bind9 satimis Server Operation 6 30th October 2007 02:01
High Availability Samba cluster - DRBD + Heartbeat djalex Server Operation 58 25th May 2007 19:38
About installing ddclient satimis Server Operation 32 21st December 2006 03:51
spamassassin stop working after woody to sarge update shark_tico Server Operation 1 19th October 2006 14:01


All times are GMT +2. The time now is 12:20.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.