Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 19th May 2010, 19:39
puya4ever puya4ever is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Can't run ISPConfig3

Hi to everyone . I've installed ISPConfig 3 on debian 5 machine . Almost things was done except an a final error .

Code:
(98)Address already in use: make_sock: could not bind to address 0.0.0.0:8082
no listening sockets available, shutting down
Unable to open logs
 failed!
I have already read this topic but this can't worked for me .

I have tried to change these ports into 000-apps.vhost and 000-ispconfig.vhost to 8083 , 8084 without any success . Can you help me please ?

Regards

edit : if i commenting Listen lines from apps.vhost and ispconfig.vhost , the apache start and works fine ...
P.S: I checked the mysql and there are all tables in the ispconfig3 database.

Last edited by puya4ever; 19th May 2010 at 19:56.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 20th May 2010, 14:42
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,747 Times in 2,578 Posts
 
Default

What's in 000-apps.vhost and 000-ispconfig.vhost?
What's the output of
Code:
netstat -tap
?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need to Run Jobqueue from PHP manually ethanlifka Tips/Tricks/Mods 1 21st March 2010 13:59
amavis rejects all inbound emails aclhkaclhk Installation/Configuration 5 28th February 2010 05:24
No run directory defined for saslauthd, not starting sbin Server Operation 1 30th January 2010 04:06
Questions about ISPConfig3 vs. ISPConfig2 atjensen11 General 1 15th March 2009 00:59
Cannot run systemimager KCPoole HOWTO-Related Questions 1 6th May 2006 16:02


All times are GMT +2. The time now is 11:09.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.