#1  
Old 16th May 2010, 21:12
qqqBoss qqqBoss is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default quota db clear

hello, when i add a user, set quota to him, delete him and re-add him the quota still existing. so how to clear the quota database?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 17th May 2010, 15:24
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
 
Default

Use the setquota command with a value of 0. Take a look at
Code:
man setquota
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
mailbox quota again and again jmroth Installation/Configuration 4 1st September 2008 09:53
chgrp error new user DKA General 15 28th July 2008 17:45
Not getting Quota Reports - Perfect Serv/Ubuntu 7.10 tonydm Server Operation 0 22nd March 2008 21:52
Problems with copy & paste dspuser Server Operation 3 23rd May 2006 17:21
Quota Clear Up linutzy Server Operation 4 23rd April 2006 14:29


All times are GMT +2. The time now is 18:02.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.