Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 6th September 2005, 11:29
xma xma is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Installation problem

Hi to all,

I'm trying to install ispconfig in a Suse BOX, but when the installation is ending I have the next problem:

Connected successfully to MySQL server
ERROR 1044 (42000): Access denied for user ''@'localhost' to database 'db_ispconfig'
ls: /etc/apache2/vhosts.d/*.conf: No existe el fichero o el directorio
ls: /etc/apache2/vhosts.d/*.conf: No existe el fichero o el directorio
Restarting some services...
which: no apachectl in (/sbin:/usr/sbin:/usr/local/sbin:/root/bin:/usr/local/bin
:/bin:/usr/bin:/usr/X11R6/bin:/usr/local/libexec)

It seems that cannot connect to mysql server but when installation test the mysql server all works fine.
And it seems there is an apache problem also.

Can anyone help me?

Thanks to all
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
cannot login via ssh after installation sone Installation/Configuration 40 2nd March 2007 18:29
Installation problem: PHP problem? hgoor Installation/Configuration 7 21st August 2005 23:15
Installation Problem _InFeCtOr Installation/Configuration 5 8th August 2005 16:34
Trouble with Installation. cjkeeme Installation/Configuration 3 3rd August 2005 19:46
I think I am almost there one major problem left benkong2 Installation/Configuration 2 2nd August 2005 08:58


All times are GMT +2. The time now is 13:11.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.