Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 11th May 2010, 10:46
dejan.b dejan.b is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 18
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation Problem with apache

Hello guys!

I'm using ISPconfig 3.0.2.1 with Ubuntu 9, and i have problem with apache.

I have for about 10 domains, when type www.domain1.com it shows web site for that domain, problem is when i type www.domain2.com or www.domain3.com it shows again web site for domain1.com...

What can be the problem? i didn't change anything in sites-default of sites-enabled directory...

Mail and FTP services are working ok for all domains, only web is the problem...

Thanks in advance!
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem: How To Set Up A Loadbalanced High-Availability Apache Cluster ndr HOWTO-Related Questions 5 13th August 2009 22:45
Problem with mime.types in Apache longvnit Installation/Configuration 6 28th May 2009 11:30
Apache Mod_Proxy Problem joelee Server Operation 1 23rd May 2008 11:54
CENTOS 5 Ping Problem gAnDo Server Operation 11 28th March 2008 20:58
Centos 4.4 32bit Hangs, High Server load 3cwired_com Server Operation 11 16th November 2006 15:47


All times are GMT +2. The time now is 02:02.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.