#1  
Old 11th May 2010, 03:30
casey casey is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Server Error in Admin

Hello, I recently installed ISPConfig. I am trying to access the admin but I am receiving a 500 server error. I have chmoded the files in /etc/local/ispconfig/interface as well to no success. Has anyone any advice? Thanks!
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 11th May 2010, 10:41
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,421
Thanks: 834
Thanked 5,499 Times in 4,328 Posts
 
Default

Quote:
I have chmoded the files in /etc/local/ispconfig/interface as well to no success.
Please undo this. Its not needed and if you change anything there, you might open up your system for hackers.

To solve your problem, look into the apache error log and post the exact error message from there.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig 3 - CentOS 5.4 - SSL Problems!?! owainbaber Installation/Configuration 4 26th July 2011 17:12
Email problem 'Cannot set my user or group id.' (using ISPConfig 3 + OpenSuSE 11.2) urosm Installation/Configuration 5 19th June 2010 22:41
I don't recieve mail. privir Installation/Configuration 2 3rd June 2009 22:08
Problem with keeping Apache alive bobeq Server Operation 3 29th November 2007 16:11
Administrator receive empty mail ??? Stanev General 16 7th April 2006 20:56


All times are GMT +2. The time now is 20:29.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.