Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 30th April 2010, 17:52
boytomski boytomski is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Problem in new kernel

Hello,

I've just make a new kernal on SUSE 10.2 following the 'how to make a kernel on SUSE' guide.

All seemed to go well. However, when I reboot I can chooses the new kernel. Straight after this I get the message 'waiting for /dev/sda6 to appear'. After a few seconds I get a $ prompt.

My old kernel boots of sda6 with no problem & I can't see why my new kernel won't boot as it was based on the old kernel .config.

Thanks in advance for all your help, it'll be much appreciated,

Tom.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
suse 10.2 kernel

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig3 Mail Warn Errors reason8 General 3 25th November 2009 13:58
domains not accessible gillesdevals Installation/Configuration 3 17th June 2009 09:12
Fedora Core 5 - Server not responding kyriakos Installation/Configuration 13 16th November 2006 14:16
Problems installing NForce4 sound drivers Wraithfire Installation/Configuration 21 16th April 2006 17:30
KErnel not showing all my memory Jorem Kernel Questions 8 13th April 2006 12:59


All times are GMT +2. The time now is 02:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.