Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 30th April 2010, 14:09
Scypher Scypher is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 5
Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Proxy Port forwarding or VPN client

Hello everyone, you are my last hope guys... maybe my google-skill is not high enough or maybe I'm in the end of my patience.

The problem is:

I'm behing firewall at work "fw.cro.cz" and I'm trying to tunnel it via ssh tunnel.
I started a vServer on vserver.cz with Debian Lenny package.
There, I've installed the Squid proxy server, wich I googled up.

What I'm trying to tunnel is the WoW game. Official info from their web about ports can be found here. http://us.blizzard.com/support/artic...015&rhtml=true

I tried to follow few tutorials on web, but it didn't work. My co-worker suggested that I should try entering only the ports them selves to SSH tunnel in putty and select it to "dynamic".
It didn't work.

http://eee.ericsson.ee/~odt/wow-tunnel.txt

I've also folowed the link up there. No succes with that. So I gave up and decided to ask you guys here.

I still have the loopback adapter installed, so if it helps... I'll be glad.

My friend told me, that other possibility is a VPN server on my vserver and connect through VPN client. I got my self a Kerio VPN client, but configuring the VPN server is something, I don't understand.

Someone please help me. I just need to break trough that firewall.. WoW doesn't matter, I just need to hack this.

Last edited by Scypher; 4th June 2010 at 11:37.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't access to my website - after install problem pallermo Installation/Configuration 18 4th June 2010 13:29
Mod_Perl Configuration Issue szise Installation/Configuration 4 28th November 2008 12:41
Mail Question: installed smf forum on centos perfect server setup with ispconfig happz Installation/Configuration 7 22nd August 2008 13:15
Getting e-mail working hansoffate Installation/Configuration 29 13th August 2008 16:33
How to install BFD (Brute Force Detection) domino Tips/Tricks/Mods 9 31st March 2006 22:40


All times are GMT +2. The time now is 22:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.