Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Technical

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 16th April 2010, 20:35
JVal JVal is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: Vernonia, Oregun
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question File Recovery w Knoppix Partitions not Seen

I am trying to recover some files off a failed Fedora 12 install. When I run Knoppix 6.2 the only partition I see is /boot. I have 2 40Gb IDE drives:

+++++++++++
root@Microknoppix:/home/knoppix# fdisk -l

Disk /dev/sda: 40.0 GB, 40020664320 bytes
255 heads, 63 sectors/track, 4865 cylinders
Units = cylinders of 16065 * 512 = 8225280 bytes
Disk identifier: 0x000f053e

Device Boot Start End Blocks Id System
/dev/sda1 * 1 25 200781 83 Linux
/dev/sda2 26 4865 38877300 8e Linux LVM

Disk /dev/sdb: 40.0 GB, 40020664320 bytes
255 heads, 63 sectors/track, 4865 cylinders
Units = cylinders of 16065 * 512 = 8225280 bytes
Disk identifier: 0x73b073b0

Device Boot Start End Blocks Id System
/dev/sdb1 * 1 4865 39078081 8e Linux LVM

Disk /dev/sdc: 2004 MB, 2004877312 bytes
16 heads, 32 sectors/track, 7648 cylinders
Units = cylinders of 512 * 512 = 262144 bytes
Disk identifier: 0x2d95de6b

Device Boot Start End Blocks Id System
/dev/sdc1 16 7648 1953856 e W95 FAT16 (LBA)
root@Microknoppix:/home/knoppix#
++++++++++++

I have tried using the commands found in Hack #75 Knoppix Hacks and got the following error.

+++++++++++++
root@Microknoppix:/home/knoppix# sudo mdadm --assemble --auto=yes /dev/md0 /dev/sdb1 /dev/sdc1 /dev/sda1
mdadm: cannot open device /dev/sdb1: Device or resource busy
mdadm: /dev/sdb1 has no superblock - assembly aborted
root@Microknoppix:/home/knoppix# sudo mdadm --assemble --auto=yes /dev/md0 /dev/sdb1 /dev/sdc1
mdadm: cannot open device /dev/sdb1: Device or resource busy
mdadm: /dev/sdb1 has no superblock - assembly aborted

+++++++++++++

Any help would be greatly appreciated.

Regards,
Val

j.valeck [at] gmail com
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
All my mail is going to /var/mail/vmail _sluimers_ Installation/Configuration 21 10th January 2011 13:21
Hosting multiple websites and webmail dmwcool Installation/Configuration 8 30th March 2010 03:15
High on Lenny - Lvm Mount Problem Serverman Technical 1 23rd June 2009 16:26
Chroot SSH + ISPConfig Norman Installation/Configuration 27 26th March 2007 03:40
Systemimager (rsync) doesn't copy all comedit HOWTO-Related Questions 11 19th January 2007 17:17


All times are GMT +2. The time now is 11:44.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.