Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 15th April 2010, 18:32
bmclean bmclean is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 4
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Spam Filter Policy don't seem to work

I am trying to test the different spam filter policies. When I change a mail user to the Uncensored or Wants All Spam policy, spam email still is being flagged as spam and put in quarantine.

These are the settings that I have configured.

Uncensored Tag-Level

SPAM tag level : 3
SPAM tag2 level: 999
SPAM kill level: 999
SPAM dsn cutoff level: 0
SPAM quarantine cutoff level: 0

I have the same settings for Wants all spam policy.

I'm not sure if I'm missing something with these policies.

Thanks for the help
Brad
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Spamfilter policy - question about spam actions prisfeo Installation/Configuration 4 2nd February 2010 17:17
Spam Filter not functioning Cracklefish Installation/Configuration 11 3rd June 2009 14:58
how to apply spam filter to forwarded emails on postfix? sluggish_homer Server Operation 3 16th April 2008 23:52
Postfix Spam Filter using Ubuntu Dapper question Evollusion HOWTO-Related Questions 1 19th January 2007 23:39


All times are GMT +2. The time now is 19:03.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.