Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 8th April 2010, 11:46
minhphuoc275 minhphuoc275 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Thumbs up ISPConfig3 Centos 5.4 i386 - Can not send mail in Squirrel

Hi all,

After installing follow this link:
http://www.howtoforge.com/perfect-se....2-ispconfig-3

I can create site domain, sub-domain, send and receive mail in client
pops --> 995 and smtp 465 TSL.

But I got a problem in Squirrel mail, I can receive mail but can not send email internal, for ex:

abc@domainA.com --> can not send bcd@domainA.com and also can not send to itself

here is log fail sending:

Apr 8 14:48:42 hostA sendmail[4892]: o387mf7R004892: Authentication-Warning: hostA.domainA.info: apache set sender to www@domainA.info using -f
Apr 8 14:48:42 hostA sendmail[4892]: o387mf7R004892: from=www@domainA.info, size=575, class=0, nrcpts=2, msgid=<4083.113.161.80.118.1270712921.squirrel@dom ainA.info>, relay=apache@localhost
Apr 8 14:48:42 hostA postfix/smtpd[4893]: connect from localhost.localdomain[127.0.0.1]
Apr 8 14:48:42 hostA sendmail[4892]: STARTTLS=client, relay=[127.0.0.1], version=TLSv1/SSLv3, verify=FAIL, cipher=DHE-RSA-AES256-SHA, bits=256/256
Apr 8 14:48:42 hostA postfix/smtpd[4893]: 496DF328463: client=localhost.localdomain[127.0.0.1]
Apr 8 14:48:42 hostA postfix/smtpd[4893]: 496DF328463: reject: RCPT from localhost.localdomain[127.0.0.1]: 550 5.1.1 <phuoctm@hostA.domainA.info>: Recipient address rejected: User unknown in local recipient table; from=<www@domainA.info> to=<phuoctm@hostA.domainA.info> proto=ESMTP helo=<hostA.domainA.info>
Apr 8 14:48:42 hostA sendmail[4892]: o387mf7R004892: to=phuoctm@domainA.info, delay=00:00:01, xdelay=00:00:00, mailer=relay, pri=60575, relay=[127.0.0.1] [127.0.0.1], dsn=5.1.1, stat=User unknown
Apr 8 14:48:42 hostA postfix/cleanup[4904]: 496DF328463: message-id=<4083.xxx.xxx.xxx.xxx.1270712921.squirrel@domai nA.info>
Apr 8 14:48:42 hostA postfix/qmgr[2891]: 496DF328463: from=<www@domainA.info>, size=1057, nrcpt=1 (queue active)
Apr 8 14:48:42 hostA sendmail[4892]: o387mf7R004892: to=www@domainA.info, delay=00:00:01, xdelay=00:00:00, mailer=relay, pri=60575, relay=[127.0.0.1] [127.0.0.1], dsn=2.0.0, stat=Sent (Ok: queued as 496DF328463)
Apr 8 14:48:42 hostA sendmail[4892]: o387mf7R004892: o387mf7S004892: DSN: User unknown
Apr 8 14:48:42 hostA postfix/local[4906]: 496DF328463: to=<root@hostA.domainA.info>, orig_to=<www@hostA.domainA.info>, relay=local, delay=0.14, delays=0.08/0.04/0/0.02, dsn=2.0.0, status=sent (delivered to mailbox)
Apr 8 14:48:42 hostA postfix/qmgr[2891]: 496DF328463: removed
Apr 8 14:48:42 hostA postfix/smtpd[4893]: 5E2DD328466: client=localhost.localdomain[127.0.0.1]
Apr 8 14:48:42 hostA postfix/cleanup[4904]: 5E2DD328466: message-id=<201004080748.o387mf7S004892@hostA.domainA.info >
Apr 8 14:48:42 hostA postfix/qmgr[2891]: 5E2DD328466: from=<>, size=3090, nrcpt=1 (queue active)
Apr 8 14:48:42 hostA sendmail[4892]: o387mf7S004892: to=www@domainA.info, delay=00:00:00, xdelay=00:00:00, mailer=relay, pri=31599, relay=[127.0.0.1] [127.0.0.1], dsn=2.0.0, stat=Sent (Ok: queued as 5E2DD328466)
Apr 8 14:48:42 hostA postfix/smtpd[4893]: disconnect from localhost.localdomain[127.0.0.1]
Apr 8 14:48:42 hostA postfix/local[4906]: 5E2DD328466: to=<root@hostA.domainA.info>, orig_to=<www@hostA.domainA.info>, relay=local, delay=0.09, delays=0.06/0.02/0/0.01, dsn=2.0.0, status=sent (delivered to mailbox)
Apr 8 14:48:42 hostA postfix/qmgr[2891]: 5E2DD328466: removed


Kindly to help to resolve this problem,

thanks,

cheers,
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sending emails with custom FROM email address merisor Installation/Configuration 4 8th February 2010 17:27
Cannot send or receive mail farbrorc Installation/Configuration 6 24th January 2010 12:56
421 Unexpected failure Lizard King Installation/Configuration 20 7th July 2009 21:43
postfix, pop3 uvbnserved Server Operation 22 24th May 2009 22:00
Postfix problem: lost connection after CONNECT from unknown fernando_torrez Server Operation 5 30th November 2007 15:17


All times are GMT +2. The time now is 02:23.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.