Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 15th March 2010, 01:30
gyurltrini gyurltrini is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Newbie Needs a lil help

Hi,
I am new here and I decided to try installing ISPConfig on my development server mainly to see how it works in comparison to Webmin (this is a brand new server but webmin was automatically installed with the linux installation).

So I got it installed and the page to login showed up fine, but, when I went to put in my administrator user name and password it was not accepted. Furthermore, when I did some research on these forums, concerning this topic, I saw some mention of 'ISPConfig ISP Marnanger' as a way to check on what users there are, registering a new client / user, etc., but, I don't know how to load 'ISPConfig ISP Marnanger'.

In a nutshell:

1. I want to create clients / users
2. I want to know how to access ISPConfig ISP Marnanger'
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 15th March 2010, 14:30
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
Default

Do you use ISPConfig 2 or 3? Which distribution do you use?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 15th March 2010, 15:28
gyurltrini gyurltrini is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

ISPConfig3 & Ubuntu Server 9:10
Reply With Quote
  #4  
Old 3rd April 2010, 20:02
gyurltrini gyurltrini is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

still need some help here! Anyone?
Reply With Quote
  #5  
Old 3rd April 2010, 20:21
mike_p mike_p is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Surrey, England
Posts: 140
Thanks: 9
Thanked 28 Times in 17 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by gyurltrini View Post
... when I went to put in my administrator user name and password it was not accepted...
Can you confiirm that you logged in with the username of 'admin' and password 'admin'?
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Postfix Newbie: Where To start Atiq Server Operation 1 8th December 2009 08:09
ISPConfig installation newbie tproxy Installation/Configuration 9 26th September 2006 21:45
I am A newbie I need Help^__^ Unknown_X Installation/Configuration 30 2nd August 2006 10:12
Newbie Q - Websites won't display caseygee Installation/Configuration 4 14th July 2006 11:24
Newbie starter guide on making site online kapatid General 10 9th May 2006 00:12


All times are GMT +2. The time now is 12:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.