#1  
Old 29th March 2010, 19:13
jlaughy jlaughy is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 50
Thanks: 4
Thanked 1 Time in 1 Post
Default migration problems

I am migrating ISPConfig from my old server to a new one.

ISPConfig 2.2.35 is up and running but have some small problems.

I can add a user in ISPConfig but it won't appear in /etc/passwd

The passwd is in the the db_config table isp_isp_user and won't copy to /etc/shadow and stays in user_passwort

When I delete the user again I can't empty the trashcan / recycle bin....
I can restore the user ... strange

When I delete the user manual with phpmyadmin I get the message in "del_status"
The following indexes appear to be equal and one of them should be removed: PRIMARY, id
The following indexes appear to be equal and one of them should be removed: PRIMARY, id_2

But that's the same message as at my old server (still production)

PHP5.3.1 / MySQL 5.1.44 on Fedora Core 12 x86_64

Last edited by jlaughy; 29th March 2010 at 19:34.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 29th March 2010, 19:58
createch createch is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 118
Thanks: 24
Thanked 16 Times in 13 Posts
Default

Please double-check the directory permissions in your new server.

e.g. both owner and group of /home/admispconfig (and all sub-directories underneath) should be "admispconfig".

I believe you know how to use "chown" and "chgrp".

Let us know if you still have problem.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to createch For This Useful Post:
jlaughy (29th March 2010)
  #3  
Old 29th March 2010, 20:42
jlaughy jlaughy is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 50
Thanks: 4
Thanked 1 Time in 1 Post
 
Default

This solved the problem

in admispconfig the ispconfig dir had owner root

WKR, John

-------------------

Quote:
Originally Posted by createch View Post
Please double-check the directory permissions in your new server.

e.g. both owner and group of /home/admispconfig (and all sub-directories underneath) should be "admispconfig".

I believe you know how to use "chown" and "chgrp".

Let us know if you still have problem.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems installing LAMP - MySQL and PHP5 JosBR Server Operation 5 19th December 2009 21:00
Courierr Errors were encountered while processing AsDsL General 1 30th November 2009 08:03
E: Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (1) ergti Installation/Configuration 1 16th August 2009 12:36
Management/system config/settings & /server/settings not working!! dactor Installation/Configuration 9 6th February 2008 09:11
Empty Recycle Bin jon335 General 40 6th May 2006 11:56


All times are GMT +2. The time now is 13:50.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.