Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 28th March 2010, 21:52
ivomendonca ivomendonca is offline
Banned
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 132
Thanks: 10
Thanked 13 Times in 7 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by djtremors View Post
*passes out*.. wtf.... lol

how does this sound.

1. we make the domain root have a root:root subdir called "web.disabled" which contains your customised template which could be generated on domain creation with your names etc. added..

2. we change apaches vhost to change the DocumentRoot from "web" to "web.disabled" and reload.

3. enjoy,relax....

I think that sounds viable.. they can't ftp in and add links if it's root owned so they are limited.

see any problem with that idea? I could hack something together but would be nice if ispc3 panel had an option of template or total disable of site.. *hint hint Till*
Just create a default index.html for new or disabled sites.
Like "If this domain is a new website please remove index.html and add your content if not please contact assistence your site as been disabled"
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old 28th March 2010, 22:23
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 34,586
Thanks: 792
Thanked 4,983 Times in 3,903 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by ivomendonca View Post
Just create a default index.html for new or disabled sites.
Like "If this domain is a new website please remove index.html and add your content if not please contact assistence your site as been disabled"
Thats the correct way to handle this. The steps fro djtremors describes are not nescessary as you just have to add a _default_ vhost on your server to catch all the new and disabled sites.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISP Config 3 Traffic Quota Corvinus General 7 29th March 2010 17:15
Traffic quota is empty. bswinnerton Installation/Configuration 3 22nd March 2010 18:14
Traffic Quota Problem Remoting Framework 4.2.1 kextra1 Tips/Tricks/Mods 1 7th January 2009 02:38
chgrp error new user DKA General 15 28th July 2008 17:45
Quota Limits and Traffic Limits Not Working protocol Installation/Configuration 12 20th March 2007 08:56


All times are GMT +2. The time now is 13:22.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.