#1  
Old 26th March 2010, 06:03
deco5003 deco5003 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 46
Thanks: 2
Thanked 2 Times in 2 Posts
 
Default Cant get mmc-agent to load

Hi Hi I have been 3 days trying to figured out where is the problem but I just canít, So is time for Little help I just canít get this thing to work . Here is the log info when trying to start. I disable on purpose Mail , Proxy , network and samba plug-in. Letter when I got loading mmc going to enable the others plug-ins. Using Debian-Etch Guide but I am installing Over lenny 5.04.
LOG INFO:
Selecting provisioners: None
Selecting computer manager: none
Program exception:
Traceback (most recent call last):
File "/var/lib/python-support/python2.5/mmc/agent.py", line 373, in agentService
startService(config, logger, pm.plugins)
File "/var/lib/python-support/python2.5/mmc/agent.py", line 424, in startService
sslContext = makeSSLContext(config.verifypeer, config.cacert, config.localcert)
File "/var/lib/python-support/python2.5/mmc/client.py", line 60, in makeSSLContext
localCertificate = ssl.PrivateCertificate.loadPEM(fd.read())
File "/usr/lib/python2.5/site-packages/twisted/internet/_sslverify.py", line 584, in loadPEM
crypto.FILETYPE_PEM)
File "/usr/lib/python2.5/site-packages/twisted/internet/_sslverify.py", line 561, in load
return Class._load(data, format)._setPrivateKey(privateKey)
File "/usr/lib/python2.5/site-packages/twisted/internet/_sslverify.py", line 395, in load
return Class(crypto.load_certificate(format, requestData), *args)
Error: [('PEM routines', 'PEM_read_bio', 'no start line')]
failed.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
High Availability (Load Balancing) behind a firewall geek.de.nz Server Operation 7 4th January 2011 13:58
High Server Load dclardy General 4 17th March 2010 08:21
libWand.so.10 error Taxick Installation/Configuration 8 3rd May 2009 01:27
Howto suggestion suse PhP ver 4 + Ver 5 wwparrish Suggest HOWTO 11 7th August 2006 13:29
Can you load balance all ISPConfig Services, including Apache? Jcorrea920 General 6 9th June 2006 23:07


All times are GMT +2. The time now is 22:11.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.