#1  
Old 18th March 2010, 20:00
killerwake killerwake is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 27
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default ISP 3 MyDNS to slave BIND

My ISP gaves me the possibility to use a secondary dns server, but i thing the server is BIND, and i saw on this forum that mydns can't send zones to bind server, so what do you suggest till?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 19th March 2010, 09:47
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,177
Thanks: 829
Thanked 5,414 Times in 4,257 Posts
 
Default

Since ispconfig 3.0.2, you may use also BIND as dns server instead of mydns.

http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=44069
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
BIND as a slave for MyDNS master MooktaKiNG General 26 3rd July 2010 22:55
ISPConfig3 Mail Warn Errors reason8 General 3 25th November 2009 13:58
ispconfig 3 mydns master to ispconfig 2 bind slave mooseman Installation/Configuration 2 2nd November 2009 01:11
MyDNS (Master) -> Bind (Slave) Support todgerme General 4 4th September 2007 14:45
Bind-Chroot-Howto (Debian) spaz HOWTO-Related Questions 5 9th March 2006 14:50


All times are GMT +2. The time now is 06:32.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.