#1  
Old 17th March 2010, 16:18
natelabo natelabo is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Website Config in ISPConfig 3

Ok... I know this is probably really easy but I can't seem to get it to work!

I followed the Perfect Server Tutorial for Ubuntu 9.10... everything works.

I have setup two websites in ISPConfig:

example1.com
example2.com

Both websites have auto sub domain "www."

www.example1.com
http://www.example1.com
http://example1.com
http://example2.com


All load their respective sites correctly.

www.example2.com
http://www.example2.com

load the website stored @ example1.com

What is going on?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 18th March 2010, 14:58
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,721 Times in 2,562 Posts
Default

Do you see any errors or warnings in Apache's error log or when you restart Apache?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 18th March 2010, 19:27
natelabo natelabo is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default Cache Problem?

Sorry this problem cleared itself up... Apparently I had to just wait a little bit for the settings to take. Thanks!
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPCONFIG 3 breaks Bastille Config file astewart General 6 17th September 2009 16:39
How do I change the ISPConfig Website IP, not the server IP? mcaramb Installation/Configuration 1 9th June 2009 12:24
making website in ispconfig pinguinito General 0 15th May 2009 08:47
ISPConfig installation into multiple OpenVZ containers letezo Installation/Configuration 11 3rd March 2009 22:47
Problem with the apache (I can't start ist) M.Behrens Installation/Configuration 11 31st March 2006 10:48


All times are GMT +2. The time now is 11:33.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.