Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 17th March 2010, 16:10
fooboo fooboo is offline
Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 49
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default ftp authentication fails

I have been using ISPConfig for a while and I have had a number of working ftp accounts pointing at various sites.

The accounts were still working yesterday but today for some reason they stopped authenticating. I get a "530 Login authentication failed" message using saved account details that were working fine yesterday and if I use ISPConfig to setup a brand new user those details get the same error message.

The only thing I have done involving user accounts since yesterday is added an IP to mysql to allow a user to administer a couple of databases remotely.

Can this affect the ftp accounts?
Is there something I can try to get them working again? I definitely have the right connection details.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Troubleshooting FTP bswinnerton Installation/Configuration 4 10th October 2008 19:34
proFTPd passive mode problems bisbell Server Operation 8 6th August 2008 21:12
Question about Virtual Hosting With Proftpd And MySQL (Incl. Quota) On Debian Etch ikkem HOWTO-Related Questions 30 26th February 2008 19:38
Mail server attack princebenin Server Operation 1 19th November 2007 14:02
Website users? ctroyp General 25 6th January 2006 18:02


All times are GMT +2. The time now is 04:50.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.