Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 17th March 2010, 10:38
trexen trexen is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: Stockholm
Posts: 169
Thanks: 15
Thanked 3 Times in 2 Posts
Default does not answer

Hi,
I have done installation om debian Lenny, and all works fine, and use another server to resolv.

A have a test domain.com and i have point the domain to my servers IP address, and configure mydnsconfig to act as a master DNS for my domain.com i have put up a web server and mail server om another IP.

If i try dig and nslookup i got no response from the server, im sure my router i configure correctly.

i have no ide whats wrong and cant fint any error messages i the log files.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
email / out of office / auto answer captnnuss Installation/Configuration 5 11th March 2010 09:29
Install Choice and Why..Sorry for the length! happz Installation/Configuration 19 26th October 2008 04:03
How used differently my file php.ini misterm Installation/Configuration 7 9th June 2008 19:44
How to harden a ldirector? P Lao Server Operation 4 2nd July 2006 06:00
Fedora 4 TPS mail.domain.com does not answer anymore Hagforce HOWTO-Related Questions 3 24th February 2006 12:10


All times are GMT +2. The time now is 10:14.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.