Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11th March 2010, 23:00
igan igan is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 3
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Cannot start fedora after ISPConfig 2 installation ?

Hi

here's the situation. I am using Fedora 9 and installed ISPConfig 2 on my fedora 9, actually the installation is made for local network, so when the ISPConfig installation ask me to enter HOSTNAME And DOMAIN I set:
Please enter the IP address of the ISPConfig web (e.g. 192.168.0.1):192.168.xxx.xxx
Please enter the host name (e.g. www):www
Please enter the domain (e.g. xyz.de):mydomain.com


in my /etc/hosts which before the installation i already set :
192.168.xxx.xxx www.mydomain.com mydomain.com

So the installation works out and finished, however i changed back my /etc/hosts to :
192.168.xxx.xxx localhost mydomain domain

I tested from browser http://192.168.xxx.xxx:81/ and it works, after that I reboot


Then the problem showed up,,when booting starts and services starts, the ISPConfig stated that can't resolve HOSTNAME and DOMAIN (this make sense because I already changed back my /etc/host to localhost not mydomain.com)

Then RSA Key pass showed too and I entered my pass and after that BANG,,,the display stuck with FEDORA logon image wallpaper only, i've tried to akses through remote SSH also timeout which no connection..


Does anybody knows why this happening ?

Thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 12th March 2010, 07:19
igan igan is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 3
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

strange that it seems my network service it's all OFF on every levels..So i gotta enter from run level 3 text mode and set the network to runlevel 35 and restart my network. Then i can access the SSHD..

Why is this happened ?is it because the ISPConfig installation that shut off my network settings ?
Reply With Quote
  #3  
Old 12th March 2010, 15:17
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,721 Times in 2,562 Posts
Default

http://www.howtoforge.com/forums/sho...spconfig+login
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to falko For This Useful Post:
igan (14th March 2010)
  #4  
Old 14th March 2010, 18:40
igan igan is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 3
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

thanks dude..it works..
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
domain, fedora 9, hostname

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can all the installation and configuration be automated (Kickstart) gabby Installation/Configuration 0 30th January 2010 19:47
Graphics problem for fedora 10 installation omkar Installation/Configuration 1 4th June 2009 17:12
ISPconfig after installation cannot reach www.xyz.de:81 Figth4Linux Installation/Configuration 23 6th March 2008 22:38
Ispconfig Installation Problems 2XTREME4U Installation/Configuration 6 21st June 2007 11:43
newbie ububtu 6.0.6 error PHP binary line 816 davidsky73 Installation/Configuration 8 17th September 2006 11:51


All times are GMT +2. The time now is 16:33.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.