Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 6th March 2010, 01:04
bswinnerton bswinnerton is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Connecticut, US
Posts: 502
Thanks: 51
Thanked 17 Times in 14 Posts
Default symlink to roundcube webmail displays "No input file specified."

symlink to roundcube webmail displays "No input file specified."

I've created a symlink to the /webmail directory on my main website on all of my client's websites. It works fine on the main website, but on all of the client sites it says: "No input file specified."
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Postfix delivery problem erebus Installation/Configuration 8 29th July 2014 20:17
Can't access to my website - after install problem pallermo Installation/Configuration 18 4th June 2010 13:29
post fix error after a year aberrio Server Operation 5 5th May 2009 21:33
Opening TPC ports thehappyappy Installation/Configuration 12 7th May 2008 18:39
Chroot SSH + ISPConfig Norman Installation/Configuration 27 26th March 2007 03:40


All times are GMT +2. The time now is 17:03.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.