Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 5th March 2010, 09:45
indecipherable indecipherable is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Ontario, Canada
Posts: 14
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Mail setup issue

Hello;
I'm running Debian Lenny.
I want to setup e-mail for my server.
I followed this page of this guide:
http://www.howtoforge.com/perfect-se...-ispconfig2-p4

However, When I telnet to localhost on port 25 and then type ehlo localhost
I receive no messages although it does appear to connect fine.

(side note)
In bind my hostname is set to mydomain.com and hostname as well as hostname -f show mydomain.com but I want my mail to be mail.mydomain.com
(/side note)

Do I need to set an MX record? If so, where? I run my own nameservers.

Is there a way I can troubleshoot this issue without uninstalling the apts, I cant risk jeopardizing my apache install.
Any help would be great.

Thank you,
Indecipherable
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
bind, debian lenny, mail, postfix, smtp

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Catchall and Forwarding not working simmo General 6 22nd March 2014 00:54
Cannot send or receive mail farbrorc Installation/Configuration 6 24th January 2010 11:56
Mail Server Setup With Exim, MySQL, Cyrus-Imapd, Horde Webmail On Centos 5.1 - issue c0mrade HOWTO-Related Questions 25 19th April 2009 18:11
Postfix & mail forwarding loop varnik Server Operation 21 9th December 2008 15:13
Core 4: Error Messages on Fresh Install re CTX/SSL jjw Installation/Configuration 30 6th September 2006 12:16


All times are GMT +2. The time now is 14:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.