Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 4th March 2010, 04:39
azorman azorman is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
 
Default Solved !

greetings falko !

I was also getting these messages when running install.php
chown: `ispconfig:ispconfig': invalid user
chown: `getmail': invalid user

All I had to do to fix it was to add /sbin and /usr/sbin to the path, drop the database and reinstall ispconfig!

You guys do a great job!
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to azorman For This Useful Post:
falko (4th March 2010)
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Statistic not working mzo Installation/Configuration 49 20th April 2011 13:19
The system is currently updating the configuration files. warlock General 8 21st February 2009 19:15
admispconfig invalid user johann Installation/Configuration 4 15th January 2009 19:51
Ruby / FastCGI Problem Chad Server Operation 1 8th March 2008 21:38
log files cruz Technical 3 15th May 2007 15:35


All times are GMT +2. The time now is 18:14.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.