Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #21  
Old 2nd March 2010, 17:42
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,749 Times in 2,579 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by happz View Post
Here's the results of dig mx exampletsite.com (changed names of site/server)
Code:
[root@srv1 ~]# dig mx examplesite.com

; <<>> DiG 9.3.6-P1-RedHat-9.3.6-4.P1.el5_4.2 <<>> mx examplesite.com
;; global options:  printcmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 26658
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 1, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 0

;; QUESTION SECTION:
;examplesite.com.                  IN      MX

;; ANSWER SECTION:
example.com.           86400   IN      MX      10 srv1.example.com.

;; Query time: 72 msec
;; SERVER: 205.120.130.20#53(205.120.130.20)
;; WHEN: Mon Feb 22 14:20:43 2010
;; MSG SIZE  rcvd: 57

[root@srv1 ~]#
What's the output of
Code:
dig srv1.example.com
?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig 3 & Roundcube atjensen11 Installation/Configuration 11 3rd September 2009 20:51
with ISPConfig, Postfix, and Courier, mail does not send or receive karazy-k Server Operation 15 20th July 2009 06:44
Uninstall roundcube createch Installation/Configuration 4 18th January 2009 11:42
Mail server postfix, sends but don't receive. Erth Installation/Configuration 4 4th June 2008 22:42
sendmail sends but no receive gthill Server Operation 3 23rd February 2006 00:40


All times are GMT +2. The time now is 07:40.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.