#1  
Old 23rd February 2010, 22:34
hugolambert hugolambert is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 29
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Talking no remote client option

Hi all
I've just installed the debian ispconfig 3 server on my server (ovh), but it seems they restricted the accesss to remote client. It's not available in the panel and when I try to add the scripts and insert a tuple in the tables I have this message : you don't have sufficient priviledges or something.
How can I fix it ?
(it's to be able to create mail inbox via a website)
Regards
Hugo
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 24th February 2010, 09:54
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,490
Thanks: 835
Thanked 5,528 Times in 4,348 Posts
Default

I'am sure that they did not restrict it, I guess that you dont run a the latest ispconfig version (3.0.1.6).
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 24th February 2010, 10:18
hugolambert hugolambert is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 29
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Talking

yes, but I cannot upgrade since they put it in a https section. When I did the upgrade, the https went off and all the mail creation tools didn't work.
So I'm looking for a softer update...
Reply With Quote
  #4  
Old 24th February 2010, 10:20
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,490
Thanks: 835
Thanked 5,528 Times in 4,348 Posts
Default

Where is the problem, simply enable https again after the update as described in the ispconfig FAQ.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #5  
Old 24th February 2010, 10:23
hugolambert hugolambert is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 29
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Ok I'll try like that.
thanks.
Reply With Quote
  #6  
Old 24th February 2010, 11:36
hugolambert hugolambert is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 29
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Red face thank's It worked!

Thank's a lot.
but my webserver is down.
I'll open a new thread with the log error message
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't access to my website - after install problem pallermo Installation/Configuration 18 4th June 2010 14:29
Can all the installation and configuration be automated (Kickstart) gabby Installation/Configuration 0 30th January 2010 20:47
Not working: Installing Beryl on Feisty Fawn w/ATI Radeon Card thepossiblehuman HOWTO-Related Questions 18 1st October 2007 17:37
So close to getting 3D on my ATI graphics card, please help me finish thirtythree HOWTO-Related Questions 6 27th September 2007 23:04
DRI support for X (KDE) shadowsa Installation/Configuration 2 10th December 2005 19:43


All times are GMT +2. The time now is 06:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.