Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 22nd February 2010, 09:34
ethanlifka ethanlifka is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 29
Thanks: 0
Thanked 6 Times in 4 Posts
Default FastCGI and SuExec Error

I was just about done configuring my new ISPC3 Server.
Then PHP stops working.

My Server: CentOS 5.4 32bit Perfect Setup.
I am using FastCGI with SuExec.
I configured FastCGI to use custom php.ini files.
Installed Mod_Security

Everything Working Great!
Then I noticed that php move_uploaded_files() was setting files to 600 instead of 644. I then added umask 133 to .php-fcgi-starter and it worked. Then I made changes to php-fcgi-starter.master.

No More PHP

Instead I get a 500 Internal Server Error

I reverted php-fcgi-starter.master back to its original, but it didn't do anything.

html still works fine, but its just php.
a simple php file:
Code:
<?php
echo "Hello";
?>
Here are some errors
error_log:
"suexec failure: could not open log file"
"fopen: Permission denied"
"exit communication error terminated by calling exit() return code 1"

I am not sure what file it is refering to.

/var/www/site.com/log/error.log:
file does not exist: /var/www/error/500.html
[error] Premature end of script headers:

I spent about 5 hours with NO success.

I removed mod_security from my httpd.conf, but still nothing.
restarted httpd
rebooted server

Still nothing.

I found a few suggestions and one was to add:
AddType application/x-httpd-phpcgi .php
Action application/x-httpd-phpcgi /cgi-bin/php.cgi
to my .htaccess file, but when I do that I get a 403 Forbidden Error even if I set my .php file to 777.

Then I completely removed my site from ISPC server and re-installed it and still get a 500 Internal Server Error.

Any help would be great.

Thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
fast-cgi, suexec failure

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Error with suExec + FCGI jado Installation/Configuration 6 24th April 2009 12:43
fastcgi and php with ispconfig tosser Installation/Configuration 14 18th January 2009 13:41
ISPconfig with suexec and fastcgi todvard Tips/Tricks/Mods 7 15th May 2007 10:45
SuExec compiling qtam0 Server Operation 6 24th September 2006 02:25
fastcgi and php with ispconfig tosser Tips/Tricks/Mods 3 25th June 2006 21:01


All times are GMT +2. The time now is 03:12.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.