Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 18th February 2010, 20:11
happz happz is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Nashville, TN
Posts: 261
Thanks: 35
Thanked 6 Times in 5 Posts
Default RoundCube Sends but will not receive.

ISPConfig2 on CENTOS 5.4! All went well. Site emails work fine and no signs of any issues anywhere but if I try to email an ISP users i.e. admin@web1_site it bounces. If I login to RoundCube: web1_someID and send to my personal gmail or hotmail or whatever..it goes fine. Hit reply from those accounts and it bounces.

Help anyone?

hAppZ
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig 3 & Roundcube atjensen11 Installation/Configuration 11 3rd September 2009 20:51
with ISPConfig, Postfix, and Courier, mail does not send or receive karazy-k Server Operation 15 20th July 2009 06:44
Uninstall roundcube createch Installation/Configuration 4 18th January 2009 11:42
Mail server postfix, sends but don't receive. Erth Installation/Configuration 4 4th June 2008 22:42
sendmail sends but no receive gthill Server Operation 3 23rd February 2006 00:40


All times are GMT +2. The time now is 02:03.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.