Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 4th February 2010, 15:29
prisfeo prisfeo is offline
Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 38
Thanks: 3
Thanked 2 Times in 2 Posts
Cool ispconfigconsole.mydomain.com point to created virtual hosts websites content

ispconfig 3.0.1.6 on Cento5.4 , all works.
...
ispconfig server console management it's configured as in the perfect guide,
and answers correctly to the following link:

http://ispconfigconsole.mydomain.com:8080

also:
http://ispconfigconsole.mydomain.com/webmail
http://ispconfigconsole.mydomain.com/phpmyadmin

work perfectly.

well..
i have created, through the ispconfig web site control panel,
a new web site called:
newsite.mydomain.com
with its own html pages content.
and it answers correctly throug the browser:
http://newsite.mydomain.com
and it's active.

now..if i try to browse here:
http://ispconfigconsole.mydomain.com
(note: i have omit port "8080")

it answers the newly created website
i don't like that behaviour..cause it's a public link.
..
now, if i set to "not active" the newly created website (newsite.mydomain.com),
again browsing to http://ispconfigconsole.mydomain.com
i obtain the default apache page (ok, in the future i'll comment out the welcome.conf code so that this page will be blank)
..
is there a way , when a new website is in active status (or more active websites),
to prevent http://ispconfigconsole.mydomain.com to point
to that websites pages content (with still /webmail /phpmyadmin working) ?

thanks in advance
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Centos5.4/ISPConfig 3--Virtual site not working MichaelCaditz Installation/Configuration 25 25th March 2011 11:37
Virtual hosts Toucan Server Operation 2 15th December 2009 01:15
Apache Virtual Hosts - I have never gotten this right. DazzyB Server Operation 2 24th December 2007 13:37
No Virtual Hosts tac Installation/Configuration 5 5th August 2006 16:02
403 errors and virtual hosts tommywds Server Operation 3 27th June 2006 07:09


All times are GMT +2. The time now is 16:43.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.