Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #33  
Old 2nd February 2010, 05:56
pebkac pebkac is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 132
Thanks: 2
Thanked 7 Times in 7 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by rforsythe View Post
This appears related to a maildrop package update pushed out in the last day or two. I was able to downgrade it using this command:

aptitude install maildrop=2.0.4-3

Then do this:

postfix flush

And now my queues are flushing fine. I am also using the following command to prevent this from re-updating, which I will 'unhold' at some point in the future when I see the issue has been resolved...

aptitude hold maildrop


Good luck folks, I had a lot of mail getting queued but seems OK now.


This did the trick. I first uninstalled courier-maildrop and then did what you suggested and now it works, thanks so much!!!!
Reply With Quote
 

Bookmarks

Tags
lenny, mailbox, maildrop, update

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Forbidden 403; Samba access; config of maildeamon fawkes Installation/Configuration 4 14th January 2010 18:16
High on Lenny - Lvm Mount Problem Serverman Technical 1 23rd June 2009 16:26
libWand.so.10 error Taxick Installation/Configuration 8 3rd May 2009 01:27
HotSaNIC domino Tips/Tricks/Mods 23 6th November 2006 05:19
Howto suggestion suse PhP ver 4 + Ver 5 wwparrish Suggest HOWTO 11 7th August 2006 13:29


All times are GMT +2. The time now is 12:01.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.