#1  
Old 27th January 2010, 11:34
Toucan Toucan is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 478
Thanks: 78
Thanked 39 Times in 33 Posts
Default mysql wrong access address

When I go into sites and then database options, if I click on the database icon it opens the url:
http://badbuntu.badbison.co.uk/phpmyadmin

This is the full address of my webserver but I get a page load error. If I remove from the server name, badbuntu, it loads into phpmyadmin fine. Have I made a setup error somewhere down the line or could I fix it as simply by a cname record to the dns pointing badbuntu.badbison.co.uk to badbison.co.uk?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 27th January 2010, 12:40
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,416
Thanks: 812
Thanked 5,205 Times in 4,081 Posts
Default

Change the server name in the server settings dialog in ispconfig.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to till For This Useful Post:
Toucan (31st January 2010)
  #3  
Old 27th January 2010, 13:25
Toucan Toucan is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 478
Thanks: 78
Thanked 39 Times in 33 Posts
Default

I think I follow. Do you mean I change the server name as below? Should I just remove 'badbuntu' leaving just the domain name?
HTML Code:
.Services

Servername.   badbuntu.badbison.co.uk
Mailserver
Webserver
DNS-Server
Fileserver
DB-Server
VServer-Server
Active
Reply With Quote
  #4  
Old 29th January 2010, 11:47
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,416
Thanks: 812
Thanked 5,205 Times in 4,081 Posts
Default

Yes, thats what I sugested to you.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to till For This Useful Post:
Toucan (31st January 2010)
  #5  
Old 31st January 2010, 02:04
Toucan Toucan is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 478
Thanks: 78
Thanked 39 Times in 33 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by till View Post
Yes, thats what I sugested to you.

Thanks - worked great
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Load balancing on Fedora with Heartbeat (MySQL Cluster) rwillie6 HOWTO-Related Questions 7 17th December 2009 12:32
ERROR: The PHP binary coming with ISPConfig does not work properly on your system! qvindesland Installation/Configuration 22 21st May 2007 16:05
MySQL Cluster On FC5 : error while unpacking from engine asyadiqin HOWTO-Related Questions 7 28th October 2006 17:37
Can't Remote Access mysql 4.1 dedibox Installation/Configuration 2 24th August 2006 10:32
Questions in regards to ISP-Server Setup - Ubuntu 5.10 "Breezy Badger" rbrantley HOWTO-Related Questions 16 10th April 2006 18:26


All times are GMT +2. The time now is 16:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.