Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 3rd September 2005, 06:43
bosei bosei is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 38
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Cool webpages only display default site

Help.

For some reason I have just found that all my webs will only display the default host. e.g:
www.domain1.tld will only go to www.localhost:80. In other words, ISPConfig is creating the web and all files OK as I can see this under /srv/www/webX however I cannot see the site at all and can only see the default web created when appache was installed under SuSE. The only fix I can find for this is to use SuSEConfig to add a virtual host with it's docroot pointing to /srv/www/webX. Is there something wrong with the ISPConfig directives and they are not being included?

Tnx
bosei
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
More robust default dns records jnoble Feature Requests 0 31st August 2005 18:41
Enable PHP in default directory ProTrooper Installation/Configuration 4 24th August 2005 18:26
can't delete a site KenMcGinnis Installation/Configuration 2 14th August 2005 15:02
my default webserver failed Venkatesh.S General 1 25th July 2005 10:11


All times are GMT +2. The time now is 08:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.