#1  
Old 18th January 2010, 07:12
oilyflutesalad oilyflutesalad is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 48
Thanks: 2
Thanked 11 Times in 9 Posts
Send a message via MSN to oilyflutesalad
Default Incorrect Version?

First of all I installed the latest public version, which displayed 3.0.1.6 in the "powered by" footer.

The SVN version says 3.0.1.4 in config.inc.php.

I packaged my working copy, downloaded it onto the server, and used update.php to update the server install, and now it shows 3.0.1.5 as the version.

I haven't checked the update script yet, but something isn't going right somewhere. I was originally going to set the version to 3.0.1.6 in config.inc.php but I now know that would make no difference when doing an update.

Edit: Just gone through the update scripts and found the config master file, so have updated the version in there and in the interface/lib dir and will commit change once I've tested it.
__________________
How to add a Domain ID user-prefix in ISPConfig 3 (useful for allowing a "default" FTP user for every domain - otherwise limited to one per client)

Unofficial ISPConfig IRC: #ISPConfig on irc.quakenet.org

Last edited by oilyflutesalad; 18th January 2010 at 08:04.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 18th January 2010, 09:09
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 35,777
Thanks: 821
Thanked 5,332 Times in 4,184 Posts
Default

I guess you did not install the software or copied over the config.inc.php file manually from svn to a installed system. The version number in config.inc.php is set by the installer at install time or during an update (the complete file gets replaced by the template from the inatsll/tpl folder), the version number that is in the dummy placeholder file in the lib directory in SVN does not matter.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 18th January 2010, 09:14
oilyflutesalad oilyflutesalad is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 48
Thanks: 2
Thanked 11 Times in 9 Posts
Send a message via MSN to oilyflutesalad
Default

I didn't copy any files over manually, I just ran the update script. install/tpl/config.inc.php.master was set to 3.0.1.5 which explains why that was showing in the web interface after the install.

I changed the version in this file to 3.0.1.6 and ran the update again and it now shows the correct version
__________________
How to add a Domain ID user-prefix in ISPConfig 3 (useful for allowing a "default" FTP user for every domain - otherwise limited to one per client)

Unofficial ISPConfig IRC: #ISPConfig on irc.quakenet.org
Reply With Quote
  #4  
Old 18th January 2010, 09:16
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 35,777
Thanks: 821
Thanked 5,332 Times in 4,184 Posts
 
Default

Ok. Might be that it was changed just in the stable branch and not trunk before.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
server Installation Configuration deco5003 Installation/Configuration 12 5th August 2009 12:00
Email: Login Error furiano Installation/Configuration 6 28th January 2009 02:39
debian etch courier pop3 issue docean Installation/Configuration 6 20th March 2008 15:38
HotSaNIC domino Tips/Tricks/Mods 23 6th November 2006 05:19
KErnel not showing all my memory Jorem Kernel Questions 8 13th April 2006 12:59


All times are GMT +2. The time now is 04:45.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.