Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 17th January 2010, 16:49
JimXL JimXL is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 15
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default User conflict with ISPConfig and apache

I installed phpwebgallery and set the user and group recursively to the same owner as all the other files/directories in /var/www/web1/, thinking that would make things work right. However I finally discovered that httpd runs as apache.apache which broke the phpwebgallery. Once I changed everything over to user apache, it all started to work.

My question is, have I configured something wrong?

Second question concerns email. I'm seeing this in the maillog

Jan 17 10:15:31 server postfix/smtp[3052]: 3A33A27579C: to=<web4_president@server.localdomain>,
orig_to=<president@fc-arc.org>, relay=none, delay=0.38, delays=0.29/0.08/0.01/0, dsn=5.4.4, stat
us=bounced (Host or domain name not found. Name service error for name=server.localdomain type=A
: Host not found)

My host name is set to www (hostname command, /etc/hostname and in the /etc/hosts file it is
cat /etc/hosts
# Do not remove the following line, or various programs
# that require network functionality will fail.
127.0.0.1 localhost.localdomain localhost
::1 localhost6.localdomain6 localhost6
208.93.233.148 www.fc-arc.org

I have no idea where it is getting a host name of server. Again, I guess I've got something configured wrong.

Suggestions welcome.

This is a Centos 5.4 system installed following the howo perfect system guide.

Jim.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Install a Comodo InstantSSL Certificate for ISPconfig Apache, Postfix, Imap & Pop gwa7 Installation/Configuration 0 10th April 2009 04:54
ISPConfig 3 RC 1 User domains all redirected to "It works!" apache message qriz Installation/Configuration 14 24th February 2009 21:55
Apache user on ISPconfig (SUSE 10) nox171 Installation/Configuration 12 10th July 2007 18:23
Problem with the installation of Dokeos (LMS) in ISPConfig jofranco General 4 28th April 2006 00:45
SP-Server Setup - Ubuntu 5.10 "Breezy Badger" - Page 6 (changes) LuisC-SM HOWTO-Related Questions 0 21st April 2006 15:16


All times are GMT +2. The time now is 10:02.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.