Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 12th January 2010, 00:30
kresser kresser is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 23
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

i have a similar setup but your main.cf has alot of extra values although we share the same auth methods and i use courier too,you may try commenting out everything extra except the important in main.cf and once its working add parts back peice by peice. i had the exact same problem as you, ill look at my config and get back asap. my issue was mysql and amavis.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #22  
Old 12th January 2010, 11:35
rakeshakurathi1 rakeshakurathi1 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 14
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Unhappy hey did u solve ur problem is it working

k i will try this and get back to u asap, but i have checked in one the forums it seems that it doesn't matter it seems..
i hav checked the contents of tutorial and my main.cf which are pretty much same

any other issues do let me know
Reply With Quote
  #23  
Old 12th January 2010, 12:23
rakeshakurathi1 rakeshakurathi1 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 14
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default hey can u give me any method to remove all this setup

do u know how to unistall this setup where i can restart the whole process again ..

to start a fresh setup.
Reply With Quote
  #24  
Old 12th January 2010, 20:57
kresser kresser is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 23
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

Im terribly sorry i got hung up in school, are you using a physical server or a vps?
Uninstalling all of those components are quite a pain, btw how much ram does that machine have, i had an issue where i had to add more ram to get my vps to load all of the services as amavis is really resource hungry, you might message falko on this forum and let him know your posting in this thread, hes alot of help! Are you able to connect to mysql ok?
Reply With Quote
  #25  
Old 12th January 2010, 21:00
kresser kresser is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 23
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
 
Default

Also look into "the perfect server" setup on your os, i have that and love it, and i would be more than happy to try to walk you through your problems with that tutorial as thats the one im using. If you use aim, message me at my name " arradm " as we could solve this alot quicker maybe.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
courier, mysql, postfix, quota, squirrelmail

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Virtual Users And Domains With Postfix, Courier, MySQL And SquirrelMail (Ubuntu 9.10) keyslapper HOWTO-Related Questions 4 20th April 2010 15:46
Postfix not responding to telnet CarbonCopy Server Operation 6 8th May 2009 05:39
Management/system config/settings & /server/settings not working!! dactor Installation/Configuration 9 6th February 2008 09:11
Centos 4.4 32bit Hangs, High Server load 3cwired_com Server Operation 11 16th November 2006 15:47
Verify email setup meekish Installation/Configuration 28 27th October 2006 15:36


All times are GMT +2. The time now is 11:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.