Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 5th April 2006, 23:14
grantdutoit grantdutoit is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Problems with domain and host name ispconfig 2.1.1

i am trying your out of the box ISPconfig installation on FC4 as a server. So far i have got the server setup and is purring like a happy cat - at least i think it is.

my problem comes when i install ISPconfig. it goes through the procedures quite well until it asks for:

* mysql server: localhost - per your example. should i change it? where do i get the info from?

* mysql user: root

* mysql password: rootpassword

* ISPconfig database: ispconfigdb - per your example

* ISPconfig ip address: 127.0.0.1 - as it is localhost. can i change this? do i have to setup another ip address for this? if so how?

* host name: here is a part of my problem - when i set up fc4 i set the host name as ak.travel.co.za. do i insert that here?

* domain: more of my problems. what do i put in here? where do i get the info?

* ISPconfig protocol: can't get here yet - if anything goes wrong here i will be in contact.

if you can help- me on this i would be very happy.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISP Services wouldn't restart any service, possibly Domain Host configuration issue. Kamran Shah Installation/Configuration 20 17th August 2006 17:33
SSL related problems senzapaura Installation/Configuration 45 25th March 2006 14:15
ISPConfig/Postfix - unable to send mail via Outlook Commdude Installation/Configuration 8 21st March 2006 01:24
ISPConfig on OpenSuSE 10.0 Site doesn't show up Hendrikus Postma Installation/Configuration 5 6th February 2006 18:35
host site at same domain as ISPConfig server? amoswright Installation/Configuration 2 13th January 2006 22:43


All times are GMT +2. The time now is 00:41.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.