Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 5th April 2006, 19:29
sushestvo sushestvo is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 72
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default problems with emails after latest upgrade

About a week ago I updated my ISPConfig to latest version and then killed Uebimiau and installed latest package of that as well.
Well, I receive emails fine. But sometime when I send stuff it won't reach destanation at all, sometimes would go in spam. Spam filter report says:
2.0 DATE_IN_FUTURE_03_06 Date: is 3 to 6 hours after Received: date
1.0 UNPARSEABLE_RELAY Informational: message has unparseable relay lines
1.4 MISSING_MIMEOLE Message has X-MSMail-Priority, but no X-MimeOLE

i never had this before latest updates. is there way i can fix this?
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems with groups/grpconv linuxfast General 28 21st April 2008 10:35
MySQL Problems after Upgrade DiOmega Installation/Configuration 8 17th November 2006 22:35
Cannot receive emails skeeta Installation/Configuration 18 22nd April 2006 17:02
Help! Real newbie having problems installing Linux t-kiss Kernel Questions 5 4th April 2006 16:14
Emails received but I cannot read them skeeta Installation/Configuration 2 28th August 2005 13:24


All times are GMT +2. The time now is 13:27.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.