Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 1st January 2010, 23:05
Sorin Sorin is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default PUREFTPD Setting up!

Hello fellows! one more problem, yesterday I set my ftpd server after this tuturial
It seems to be all ok, but when I try to connect through ftp clietn (Filezilla), I'm getting the error:
530 login authentification failed,
It seems the problem is in password... cause the previous status line says:
331 User slash OK. Password required
PASS****
530 login authentification failed


But the password is ok.. I reentered it again in phpmyadmin with the MD5 encryption.. please help me to solve this problem. Thx!
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
pureftpd

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Xen on Ubuntu kmand HOWTO-Related Questions 17 5th March 2009 18:43
How to install OpenOficeOrg 3.0.0 in Ubuntu 8.04 ernesthagger HOWTO-Related Questions 43 23rd December 2008 14:42
where are the error logs for ISPConfig? claudioimai Installation/Configuration 13 25th November 2008 11:21
Error after upgrade mbascombe Installation/Configuration 13 14th April 2008 00:48
Help. Apache don't start payne Server Operation 3 17th August 2007 15:57


All times are GMT +2. The time now is 04:30.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.