Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 31st December 2009, 01:58
leif@harmsen.net leif@harmsen.net is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 9
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Unhappy Virtual Users And Domains With Postfix... saslauthd restart errors

Howto: Virtual Users And Domains With Postfix, Courier, MySQL and SqirrelMail by falko

Problem: Saslauthd does not start, stop or restart and consistently lists these "command not foundthd:" errors. Any clue, or any clue where I could look for clues?


root@harmsen:/etc/postfix# /etc/init.d/saslauthd restart
: command not foundthd: line 5:
: command not foundthd: line 8:
: command not foundthd: line 12:
: command not foundthd: line 16:
: command not foundthd: line 34:
: command not foundthd: line 38:
: command not foundthd: line 42:
thdg SASL Authentication Daemon [ OK ]
: command not foundthd: line 5:
: command not foundthd: line 8:
: command not foundthd: line 12:
: command not foundthd: line 16:
: command not foundthd: line 34:
: command not foundthd: line 38:
: command not foundthd: line 42:
, edit /etc/default/saslauthd and set START=yes
root@harmsen:/etc/postfix#

After googling around and translating forum pages it seems I'm not the only one who has had this problem but nobody has posted a solution. I'm totally stuck. I've been tearing my hair out from this for hours and would appreciate help if anyone would be so kind.

Thanks, Leif Harmsen
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
foundthd, restart, saslauthd

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Postfix Timeout after DATA from some emails treeman Server Operation 13 25th September 2013 12:51
Postfix not responding to telnet CarbonCopy Server Operation 6 8th May 2009 05:39
Undelivered Mail Returned to Sender Error202 General 5 7th May 2009 11:14
localhost postfix/master: fatal: bind 127.0.0.1 port 125: Permission denied g18c Installation/Configuration 4 24th March 2009 17:39
Help configure Postfix to use alt port 465 or 587 BoloMarkIII Installation/Configuration 10 16th March 2009 17:57


All times are GMT +2. The time now is 21:15.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.